3. Rihanna, Seth Rogen og Kardashians!

Bare halvveis inn i Cinemacon - og vi kan trygt si at det sjeldent har vært lettere å komme seg opp av senga kl 6 på morgenen.

 

Dagene er fullstappet - med program fra 07:15 til 22:00. Men hvem klager når man har sett Rihanna på scenen før klokken 10 om morgenen? Gravid i tredje trimester strålte hun - såklart som en diamant - til sin egen Diamond-låt når hun entret scenen. W - O - W.

Og hva gjør Rihanna på en kinokonferanse, undres du? Hun var der for å presentere den kommende “The Smurfs” hvor hun har stemmen til Smurfette. Og ikke nok med det; hun er med på produksjonssiden i filmen og kommer med ny musikk i denne anledning. Jepp, dere; vi var der da Rihanna lovte oss ny musikk. Stort, altså. Vi har jo bare ventet i 7 hele år! (Om man ser bort ifra Lift Me Up fra Black Panther: Wakanda Forever. Forsåvidt absolutt ikke noe å se bort ifra med tanke på at låten ble Oscar-nominert, men dere skjønner greia). 

Paramount ga oss videre eksklusive bilder, klipp, trailere og info om (blant annet) disse kommende filmene: 

  • Mutant Mayhem presentert til oss av Seth Rogen
  • Killers of the Flower Moon (Vi kommer tilbake til da Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese hadde en 45-minutters samtale foran oss, mens vi spiste lunsj. Fremdeles helt surrealistisk).  
  • Transformers: Rise of the Beasts (På snakk om “rise”; de to unge hovedrolleinnehaverne vant Rising Stars of the Year under Cinemacon! De, samt produsenten av filmen presenterte filmen for oss). 
  • Bob Marley One Love: Ziggy - Bob Marley’s eldste sønn - er på produksjonssiden av filmen, og var den som presenterte filmen for oss. 
  • A Quiet Place: Day One, presentert av produsent John Krasinski. (Funfact: han er gift med Emily Blunt som også var tilstede for å presentere en kommende film med Ryan Gosling. Mer om det i neste innlegg)
  • IF. Live-action av John Krasinski med Ryan Renolds i hovedrollen. Krasinski følte det var på tide å produsere en film som barna hans kunne se før de ble 40 år. (Google hans tidligere filmer om du lurer hva som ligger bak det). 
  • Transformers: One 
  • SpongeBob SquarePants: Search for Squarepants 
  • Paw Patrol: The Mighty Movie. Og stemmene på denne? Blant annet Kim Kardashian og to av hennes barn: North og Saint! 

Avslutningsvis fikk vi 20 minutter klipp fra Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Siden Tom Cruise ikke hadde anledning til å være der selv i år (han er relativt fast innslag på CinemaCon siden kinobransjen anser han som vår aller beste venn): fikk vi et “plaster på såret” i form av at de relativt spontant bestemte seg for å framskyve premieredatoen. Som da gir oss: onsdagspremiere! 12. juli!

Og denne filmen dere: om ikke den er god reklame for vårt fantastiske Norge så vet ikke vi!

 

I neste bloggpost forteller vi om framtiden til Fast-universet, gitt til oss av Fast-familien selv. Om Justin Timberlake, Anna Kendrick, hunden Sophie, Will Ferrell, Ryan Gosling og Emily Blunt! Chrstopher Nolan fortalte oss også at han mener Oppenheimer er den viktigste personen som er født! Og Jack Black presenterte Ninja Turtles - uten både lyd og bilde. Noe som krever sin mann. 

 

Alle bilder er lånt av CinemaCons offisielle Instagram da det er totalt mobilforbud under alle presentasjonene. 

Publisert
04. mai 2023
Skrevet av
Benedikte Schuitema