2. Talkshow med Oprah og tårevåt av Timothée Chalamet

Noe satt ut etter store inntrykk fra første dag - var vi veldig klare for fortsettelsen av dette spektakulære eventyret. For det må kunne kalles et lite eventyr for kinoentusiaster som oss, eller hva? 

Vi hopper rett til studiopresentasjonene - ettersom vi vet at det er det dere er mest interesserte i. Hvem bryr seg vel om at Rolando Rodriguez vant “NATO Marquee Award for outstanding contributions to the cinema industry” når vi forteller at Ryan Gosling sto på scena? 

Neida, joda; spøk til sides. Dagen gav oss mye givende og spennende input om kinobransjen som vi tar med oss videre. Men for dere; la oss bare si at Warner Bros. Pictures gav oss bakoversveis med sin presentasjon, bestående av eksklusive klipp, trailere og et stjernelag uten like. 

First things first; etterlengtede Barbie-news! Denne filmen har vært en stor snakkis i bransjen i lang tid, og vi alle undres; hva er den? Hva skal den bli? Hvem er den egentlig ment for? Og hva i all verden skal handlingen være? Vel; selv kinosjefen sjøl (mann 60+) gikk ut fra presentasjonen med et smil rundt munnen. For vi fikk endelig se mer enn det lille offentligheten har fått til nå - og selvom sjefen kanskje ikke er like begeistret som undertegnede (kvinne, 29), har vi trua på at dette blir bra. Kanskje til og med så bra som noen av oss håper. Stjernelaget var selv på plass for å gi oss første sneakpeek på never-before-seen-klipp fra filmen: Ryan Gosling, Margot Robbie, America Ferrera og regissør Greta Gerwig. 

Undertegnede; super-Barbie-entusiasten holdt pusten under presentasjonen; lettere lamslått over å ha disse stjernene på kun 10 meters avstand. Så når det hele var over og Timothée Chalamet ble ropt opp på scenen for å introdusere Dune: Part Two (sammen med Zendaya) ble det helt enkelt for mye - og starstruck er riktig begrep for å beskrive tilstanden. (Om du har fulgt oss i sosiale medier vet du sannsynligvis at Timothée Chalamet er en stor favoritt her i Fram-gården). Kjapt etterfulgt av dette ble hele Colosseum mørklagt og dramatisk stemningsmusikk fylte den vanvittig store salen; så ble midtgangene fylt av nonner!? Nonner med beksvarte masker foran ansiktene - som stilte seg på rekke og rad - og stirret rett ned på personen som satt ytterst på radene; nevnte jeg at vi satt ytterst? På 6. rad? Adrenalinet slo inn - og både tårene og latteren tok overhånd. For en komisk situasjon. For å toppe seansen fikk vi et alt-for-langt-klipp, av den alt-for-skumle- The Nun-oppfølgeren. 

Storm Reid (lillesøsteren til karakteren til Zendaya i Euphoria) og Taissa Farmiga (The Nun) var der for å snakke om filmen. 

Videre kom Timothée tilbake igjen (.....) for å presentere Wonka - og vi fikk et helt nydelig klipp av denne drømmen av en film. Gled dere til kinomagi på sitt aller beste! 

Og vipps så var vi i en situasjon vi aldri hadde trodd vi skulle befinne oss: talkshow med Oprah! Fordi Oprah og Steven Spielberg har nemlig gått sammen om å produsere “The Color Purple”; så hvem er vel mer passende til å intervjue stjernelaget som er castet i filmen, enn Oprah selv? 👑

I neste bloggpost kan du lese om hvorfor selveste Rihanna dukket opp på scenen under en kinokonferanse. Vi har også sett John Krasinski, Seth Rogen, Ziggy Marley (sønnen til Bob Marley) - og vi har news om Kardashians-gjengen. Følg med videre!

Publisert
04. mai 2023
Skrevet av
Benedikte Schuitema