Pelle Politibil på sporet

I Pelle Politibil på Sporet er Kronprinsessa atter tilbake i Bodø, denne gangen for å åpne den nye Havørnparken. Her ligger en ruvende havørn og ruger på et egg og alle gleder seg til det blir ungeskrik i parken. Byens egen helt, Pelle Politibil, får det ærefulle oppdraget å passe på parken, og spesielt havørna.

Til sin store forskrekkelse oppdager Pelle og hans bestevenninne Oda Oter at skruppelløse miljøkriminelle er på ferde i parken: Sjeldne dyr, som gaupe og fjellrev, forsvinner sporløst. Krisen er total når Pelle oppdager at tyver også har klart å stjele selve symbolet for parken - havørna. Heldigvis ligger egget fortsatt i det forlatte reiret. Pelle er den eneste som er i stand til å ta vare på det - men det er ikke lett for en politibil. Og han må samtidig ta opp jakten etter tyvene for å finne ørnemora. Pelle Politibil på Sporet er animasjonsfilm nummer to etter Pelle Politibil Går i Vannet, som hadde premiere i januar 2010
Egnethet Familie Begrunnelse Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne skremme de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Billetter til Pelle Politibil på sporet

  1. I morgen kl 12:30 50 kr   SAL 1 Alle Barnas FilmFest Slutt 13:56 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_